Idag dock så tog jag verkligen tag i det. Det fick bli en Silviakaka, grymt god och grymt lätt att göra, den kan ingen misslyckas med. Supersmidigt att ta fram från frysen när det nalkas kaffegäster, för visst är det mycket roligare att bjuda på hembakt bröd?
Här får ni iaf receptet, och en bild på MITT fina underverk.
Silviakaka
Ingredienser
3 ägg
3 dl socker
3 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
1,5 dl kallt vatten
Kräm
150 gram smör
1,5 dl socker
2 äggulor
3 tsk vaniljsocker
Tillagning
175 grader, ca 15 min
Vispa ägg och socker
Blanda I resten
Grädda I långpanna med bakplåtspapper
Koka ihop krämen, låt puttra lite på svag värme
Låt kakan svalna
Bred ut krämen och strö på kokos.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar