onsdag 21 oktober 2009

En liten dispyt 2 vänner i mellan

Ska snart iväg och fika med en vän jag tappat kontakten med. Det uppstod en liten dispyt mellan oss för ca 2 år sedan, sedan dess har vi gått skilda vägar, tråkigt. Men nu har vi tagit upp kontakten igen och idag ska jag iväg och fika med henne. Hon väntar också barn så vi har nog endel att prata om :) Inte något gammalt groll utan våra små bebisar i magen. Hoppas vi kan hitta tillbaks till varandra igen.

Denna trötthet har inte gett sig. Alla säger att det ger sig, och jag har läst mycket om det att det brukar avta i vecka 14 kanske.. nu är jag i vecka 18 (vecka 19 på Fredag) och jag är fortfarande trött. Självklart går detta i vågor, men ändå. Kanske får ta ett till blodprov nästa gång jag besöker min underbara barnmorska. Sist var järnvärdet jättebra, men kanske att det är sämre den här gången? Måste kollas upp!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe (som gör mig lite piggare), slänga på mig lite smink och sedan möta Carro för en fika :)

2 kommentarer:

 1. Åh, du är gravid! Det har inte Åsa berättat! GRATTIS! :)

  För övrigt är det inte bra att dricka kaffe/svart teh när man är gravid. Jag ville bara säga det. Ingenting illa menat eller så, och kanske du redan visste det. De reagerar tydligen väldigt starkt på koffeinet.

  Lycka till! :)

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket :) Har du och Åsa nån kontakt längre?

  Det är inte farligt att dricka kaffe (eller the) men man bör inte dricka mer än 3 koppar per dag, det är då den KAN vara farligt. Det har gjorts endel undersökningar att dom som drack mer än 8 koppar/dag ökade risken att få missfall. Jag dricker kaffe och kommer fortsätta med det, men jag håller mig till 1 kopp, alltså långt under det som är farligt.

  :)

  SvaraRadera