tisdag 3 november 2009

Hormoner!

Varit och tränat core med Helena & Mathilda ikväll. Så skönt att vara igång igen, men riktigt bra från förkylningen är jag inte än, så därför tar jag det ganska lugnt. Det är iaf bättre än ingenting. Lite roligt att jag inte var ensam om att "hoppa över" ryggövningarna då man ligger på mage och ist byta ut dom till andra ryggövningar. Alltså inte bara jag som är gravid och rädd om lilla magen :).

Ikväll har hormonerna spökat igen. Det var när jag skulle upp till tvätten. Jag börjar lägga in och sortera i de 2 maskinerna vi har, och precis när jag ska köra igång dom kommer jag på att mina jobbkläder fortfarande är kvar i lägenheten. Jag känner hur jävla jobbigt allt blir, och hur sugen jag är på julmusten som Kristoffer dricker nere i lägenheten (utan att vänta på mig). Plötsligt blev allt orättvist. Jag rafsar ner smutskläderna i korgen, trampar mot lägenheten, slänger mig i sängen och gråter några tårar, får tröst av älsklingen och sedan skrattar vi åt mina spökande hormoner. Gott var det iaf med julmust, och han hade visst väntat! :)

1 kommentar:

  1. oj vad jag känner igen det där, haha! Och värre blire ;) Men tur man har nåt o skylla på iaf! Och hörredu, vad hände med magbilden du utlovade? Bara ett knep för att få mig o läsa din blogg? ;)/Daniela

    SvaraRadera