torsdag 28 januari 2010

New baby


Har storstädat hela lägenheten på morgonen. Svetten lacka och det kändes verkligen som det jobbigaste träningspasset någonsin. Man är ju inte speciellt vig och så blir man varm av minsta lilla. Men nu är det fint här hemma igen.

Har varit och fikat på stan med Carro och hennes lilla dotter Alva som för övrigt växer så det knakar. Hon är redan 3 månader och det kändes som förra veckan hon kom. Så söt :). Hon tipsade om att köpa blöjor på Willys denna vecka. Det var tydligen en rabattkupong med i bladet vi fick, köp 2 pampers blöjpaket och få 55 kronors rabatt. Så snart kommer jag och Kristoffer ha köpt oss de första blöjpaketen i våra liv :).

Ni som har barn och läser här, vilka blöjor är de allra bästa?

4 kommentarer:

 1. Längtar lite efter den studen i livet också! Hoppas att allt är bra med er alla! :)
  (Din blogg är den allra bästa! Alltid inne och kollar den först!) :D
  Många kramar!

  SvaraRadera
 2. Åh vad glad jag blir Evve :) Så roligt att du gillar den.
  Det är bra med oss alla, men magen börjar bli riktigt tung nu så ryggont är nått jag dras med varje kväll, men men :).
  Hoppas allt är bra med dig och att skolan flyter på!
  KramKram

  SvaraRadera
 3. Jag gillar pampers. Liberoblöjorna e så hårda och de har alltid läckt när vi använt dom. Tycker pampers är MYCKET skönare. Men just nu kör jag på coops egna blöjor, dom e oxå kanon! Sjukt bra passform, har aldrig läckt. :) 2 paket för 149 dessutom ;)

  SvaraRadera
 4. Pampers hade vi till båda när dom var nyfödda, nu varierar det lite mellan pampers och libero (beror lite på om vi har rabattkuponger på några]. kram Hedvig

  SvaraRadera