tisdag 12 januari 2010

Njuta

Har läst mycket om att man kan blir riktigt varm och svettig under graviditeten av att inte gör någonting. Jag är en väldigt kall person av mig, fryser nästan jämt, men på senaste tiden har värmen börjat infinna sig hos mig också. Idag kunde jag knappt andas när jag var på väg ut för en sväng på stan, och då av värmen! Det är mindre än 10 veckor kvar till BF och det börjar bli trångt inne i magen nu. Vi längtar såå mycket efter bebis, men vi försöker så gott det går att verkligen njuta här och nu. Tiden går så fort (ibland känns det i och för sig som att den står still), och det är inte länge kvar tills min fina gravidmage kommer vara borta, så nu njuter vi!

På lördag ska vi låna mammas & pappas bil för att bege oss upp till Stockholm (får plats mycket mer i den än våran, ska ju få med oss spjälsäng bland annat). Vi ska nämligen till Ikea och storhandla. Ska bli så roligt :)

Snart kommer Helena upp på fika. Ska bjuda på kärleksmums som jag bakat på förmiddagen. Sen ska jag infinna mig på Strandgården 16.00 för ett kvällspass. Hoppas foglossningen inte är allt för jävlig mot mig ikväll. Igår när jag kom hem från jobbet gjorde det extremt ont och jag kunde inte stödja mig på benet. Det kändes som jag skulle svimma om jag tog ett steg till, så Kristoffer fick hjälpa mig till en stol för det gick verkligen inte att gå någonstans. HEMSKT

3 kommentarer:

 1. Hej Anna! Klart man ska köpa den vagn man tycker verkar bäst! Vi tyckte att det var otroligt svårt att välja då det finns tokigt många märken, varianter och så vidare att välja mellan. Vårt val stod tillsist mellan Teutonia Spirit S3 och Emmaljunga Nitro City..maan kanju aldrig veta vilken som är bäst av alla men som sagt gå på den som känns bäst tillslut. Vår vagn blev till sist med liggdel, sittdel, myggnät och regnskydd 6798 kr=) dessutom fick vi en åkpåse på köpet...så vi är ritkigt nöjda med priset!=) Vi var också inne på Brio då vi köpt en brio bilbarnsstol...och deet verkar ju praktiskt att kunna ha babyskyddet direkt på chassit...men men nu blev det itne så. Spännande att höra sen om ni tycker det är bra!
  Härligt att höra att du mår bra! Jag mår också toppen! Som du säger har jag aldrig varit så lycklig och harmonisk som nu. I början mådde jag väldigt illa...men nu är det inga större krämpor alls. Börjar känna mig lite tung och klumpig och när jag gått mycket får jag ont i ljumskar och lår.
  vad jobbar du med? hur länge har du tänkt jobba?
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej! jo vi är nöjda med priset..absolut! Att vi fick åkpåse nu var ju toppen...en den kommer vi ju inte att använda till liggdeelen då vår skatt är bberäknad att titta ut den 22 april...men sen till sittdelen blir det ju toppen!!! Men ni harju god tid på er att köpa en aådan...finns en del som inte alls är farligt dyra..beror ju på om man vill ha märke eller så.
  Kan tänka mig att jobbet som undersköterska är tungt! Ta det lugnt! Måste jag också tänka på mer ochmer..våra små inneboende i magen är ju det viktigaste! Jag jobbar som förskollärare på en småbarnsavdelning..supermys...men tungt ibland det med. När du går hem sen nu innan BF ska du ta föräldrardagar eller hur har ni tänkt göra? Just ja du undra var vi bor..vi bor i Eskilstuna...flyttade hit i somras.
  Nu måste jag skynda till jobbet!
  Hoppas att u och magen får en fin dag!
  kram!

  SvaraRadera
 3. Jag är också den kalla sorten och känner igen det där med att plötsligt bli varm. Skönt på vintern så man slipper frysa. Men fan vad jobbigt med foglossning. Hoppas att det inte blir ihållande bara. Kram/Elsa

  SvaraRadera