fredag 8 januari 2010

VagnköpardagNyfärgad och nyklippt hår. Emma hjälpte mig och jag blev väldigt nöjd med resultatet. Slippa lägga ut 800-900 kronor på ett besök till frisören. Okej, det är helt underbart skönt att lyxa till det ibland, men de sista året har faktiskt syrran fått göra jobbet, och det blir nästan lika bra som om jag hade gått till frissan. Dock lite billigare - 75 kronor för hårfärg.
När man färgar blont hemma (färgar bara utväxten) kan det lätt skifta i gult, vilket jag tycker det gör på mig (syns inte på bilden), så därför ska jag köpa mig en ny flaska silvershampoo idag när vi kvistar iväg till Norrköping. Det är mitt bästa tips till er blondiner!

Snart slutar Kristoffer jobba för dagen. En kortdag till kl 12, och det passar perfekt nu när vi ska åka och beställa/köpa vagn. Jag hoppas innerligt att det inte är allt för lång leveranstid på den. När den vagn vi ska köpa (Brio go) kom ut helt ny på marknaden var det nämligen flera månaders leveranstid, så förhoppningsvis är det lite kortare nu. Jag håller tummarna. Man vill självklart ha den innan bebis hade tänkt komma till oss :).

Snart dags att börja laga lunch tills sambon kommer hem så vi kan åka så fort vi är klara. Ska bli en helmysig dag och jag hoppas vi hittar mycket fint till lilla älsklingen i magen. Hon/han ska ha det finaste :)

Lägger upp bild på vagnen ikväll så får ni se vad det blev för färg!

(Hela 3 blogginlägg från min sida idag. Inte illa)

3 kommentarer:

 1. Ja men det är bra, fortsätt så. Flera inlägg om dagen, är bra för magen.. ;) Nej men det är så mysigt att läsa din blogg.. Jag sitter med ett leende på läpparna från ord ett till sista punkten. :)

  SvaraRadera
 2. sv: Ja hon kan . :) Jag blev också nöjd :).. Ha en bra dag i Norrköping tillsammans med din kära. Hoppas ni hittar det ni tänkt er.. Kram kram.

  SvaraRadera
 3. Fin du är gumman! :)
  Kramar /Jenny

  SvaraRadera