måndag 8 februari 2010

Tur i oturen

Dagen började med att vi skulle ta den vanliga veckobilden på min mage (Supercool att kolla på alla bilderna snabbt på datorn för att se hur den växer och blir större vecka till vecka) men det visade sig att kameran hade gått sönder. Hjälpte inte vad vi än gjorde. Kameran var köpt på Kristoffers jobb för 1,5 år sedan, och som tur va hade han kvittot kvar. Lämnade tillbaks kameran (fick alla pengar tillbaks) för att sedan beställa en ny från Elgiganten som var en hundring billigare men en mycket bättre kamera med fler mega pixlar. Det tackar vi för!

Har vart och lunchat med Carro och hennes dotter Alva på restaurangskolan vi gick på. Det blir en väldans mycket bebisprat när vi träffas, och sånt gillas skarpt :) från 13 till 15.30 satt vi där. De hann till och med stänga restaurangen. Träffade gamla lärare som grattade både mig och henne. Supertrevlig stund.

Snart ska jag ner till Helena på en fika. Hon skulle bjuda på nybakta bullar. Men först lite vila i sängen för att läsa nya gravidtidningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar