tisdag 16 mars 2010

BB-väskan

BB-väskan är äntligen färdigpackad. Har packat om den 2 gånger tror jag, men nu är det som de ska och jag har tagit ut det som känns onödigt. Det enda som ska i nu är hygienartiklar så som shampoo, balsam, tvål, tandborste/tandkräm m.m. Annars tror jag vi fått med det mesta.
Nån som har ett tips vad man INTE får glömma?

7 kommentarer:

 1. Kameran!!! Jag vet vilken panik man får när man inser att den inte kommit med till förlossningen.. (vilken tur att min mamma och mormor är dom bästa och slänger sig i bilen till nyköping när vi inser detta och får tag på dem) :) Kram Hedvig

  SvaraRadera
 2. Den får vi inte glömma. Känns verkligen som det viktigaste. Men vi tar fortfarande kort på magen så den får ligga framme ett tag till... Kristoffer har även köpt en videokamera som MÅSTE med :). Men jag har en liten lista där allt som ska med till förlossningen står, och så stryker jag vartefter jag läGger ner i väskan (så vi ska få med oss allt) :) Kontrollfreak, haha.
  Vilken tur att din mamma och mormor hann komma med kameran innan bebis hann titta ut :)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Bra att packa väskan i god tid.. och inte göra som jag .. packade i panik när vattet hade gått :P

  SvaraRadera
 4. sv: tack så jättemke :) du får inte glömma kameran o stora, bekväma kläder till dig själv! :)

  SvaraRadera
 5. Ta med flera par mysbyxor till dig själv... jag hade 2 par med mig och hade velat ha många fler. ( man blir hyfsat ofräsch kan jag säga hehe.

  SvaraRadera
 6. Ammningskuppor många sådana är ett måste enligt mig och en stor ammningsbehå för brösten blir enorma kan man tycka. Sen gör då rätt ont med, när dom fylls med mjölk. Och de är de som blir mest obekvämt när bebisen väl kommit ut. Lycka till

  SvaraRadera
 7. Amningskupor är nerpackade :) Samt amningsbh också. Hoppas bara den kommer passa sen men det är inget man kan veta så här i förhand :)
  Tack alla för era bra tips :)
  kram Anna

  SvaraRadera