torsdag 11 mars 2010

Tur i oturen

Allt hos barnmorskan såg bra ut (som vanligt). Jag följer min kurva fint, nu hade den gått ner lite eller om den stod kvar på samma ställe, men detta var för att bebis kommer längre och längre ner. Hjärtljuden varierade mellan 135-145 slag/minut - mycket bra.
Vi fick med oss en babybag hem med massa gratisprovet som jag håller på och gå igenom. Allt från blöjor, amningskupor, babytandborste, idominsalva, en vit body, tvättmedel, nässug, babyolja samt en himla massa läsning. Perfekt.

Har även ringt till Babyproffsen för att höra hur det går med leveransen av våran Brio Go vi beställt. Den skulle ha kommit för 3 veckor sedan men i och med att det är många som beställt just denna nya Briovagn så är den försenad. Våran skulle dyka upp den 27/3, vissa skulle få vänta ända in till Maj, så vi hade väl tur i oturen måste jag säga. Vi åker in till Norrköping imorgon och hämtar hem babyskyddet så vi är redo när det är dags att åka in till förlossningen, annars får vi ju inte med oss bebis hem :). Nu kan jag andas ut!

1 kommentar:

  1. Haha jag förstår det :)
    Jag födde 4 dagar innan. Vaknade av att det vart blött :O haha. Så där hade jag suttit i flera veckor o bara känt efter och trott fleeeera ggr, även förlossningen trodde ett par ggr att det var dags snart. Men så kom det bara sådär utan några känningar alls! Så vattnet gick alltså på måndagen, skulle ha fått henne på fredagen som kom egentligen :) Riktigt skönt att slippa gå över tiden, så rastlös som jag var så hade jag nog blivit tokig! Men jag ordnade ett grillparty hemma lördagen där innan, kanske var det som gjorde det ;)Hon ville vara med!

    SvaraRadera