söndag 18 april 2010

Lördagen


Picknickkorgen vi fick av vännerna.

Igår när vi gjort oss redo för dagen begav vi oss mot Flen. Pappa skulle hjälpa oss att sätta på sommardäcken och så hade vi blivit lovade en fika, (det blev även lunch), och en långpromenad i solen (som inte riktigt värmde på grund av blåsten).

Vid 17 åkte ví hem igen i och med att vi hade en del att fixa innan vi skulle ner till Helena på middag. Det var jag, Kristoffer och Lowa, Mathilda och Oscar, Maria och Kim och så värden själv - Helena. Vi körde knytis, supersmidigt att alla har med sig lite var. Maten var underbar och desserten likaså - marängsviss med vitchokladmouss, mums.

Det var första gången dom träffade Lowa (Helena har träffat henne innan), och hon fick jättefina kläder, och så fick jag och Kristoffer en pressent. Det var en supersöt picknickkorg som innehöll 2 st champagneglas + bubbelvin, chokladask, badbomber, kärlekskarameller, biocheckar, öl och marshmallows. Så himla gulligt av dom att tänka på oss. Det var en pressent som bara var till mig och Kristoffer, så vi någon gång ska få lite härlig egentid utan barn :).

1 kommentar:

  1. Mysigt av dom att ge er det (: Hade ni trevligt då? kram!

    SvaraRadera