söndag 11 april 2010

När Lowa kom till världenHar massor utav bilder från förlossningen och tiden på BB. Får för mig ibland att skriva ner min förlossningsberättelse här på bloggen så som många andra gör, men sedan ändrar jag mig lika fort då det känns lite privat, men ändå vill jag dela med mig.

Förlossningen var iaf nått av det häftigaste jag varit med om, men jag hade nog inte föreställt mig att det gjorde SÅ ont, för det gjorde det. Lustgasen blev iaf min bäste vän, och jag är riktigt stolt över mig själv att lustgasen var den enda smärtlindring jag tog. När krystvärkarna kom så slängde jag ifrån mig lustgasen och körde helt naturligt. Vet inte varför men det kändes som jag hade mer kontroll då. Fick även en överdos av lustgas då jag fick 3 värkar på raken och bara andades och andades - blev helt borta och trodde bebisen hade dött i magen. HEMSK känsla.

När Lowa kom ut försvann all smärta, precis så som alla säger. Självklart hade man ont, men det gick inte att jämföra med smärtan innan. Hon är det bästa som hänt oss och helt klart värt besväret, tusen gånger om.

Nu har ni fått höra lite iaf :)

1 kommentar:

  1. ja vet en som vill höra historien :) de är väl roligt att skriva ner som minne :)

    SvaraRadera