tisdag 13 april 2010

Sjukling

Det började igår eftermiddag när jag varit ute på en långpromenad med vagnen. Höll på att dö av törst när jag lyckades ta mig upp i lägenheten, samt en svimningskänsla. Resten av dagen/kvällen låg jag och frös, verkligen frossade, hade feber, världens huvudvärk, illamående m.m. Vet inte om det är nån släng av influensa jag fått, eller om det kan ha ett samband med mitt såriga och onda bröst (som inte läkt än).

Ringde BB-hemvård och har fått en tid till dom imorgon kl 10. De ska ta en odling och se ifall det kan vara nån inflammation jag fått, och isf skulle jag få nått för det. Jättejobbigt att ha det så här :(.

För övrigt har jag haft frossa på nätterna de här veckorna efter Lowa kommit. Frusit till tusen (fast jag känns jättevarm när Kristoffer känner) medans i nästa stund vakna upp helt dyngblöt av svett. Hemskt. Vad kan detta vara?

5 kommentarer:

 1. Ammningen blir man väldigt trött av de spelar ingen roll hur mycket man sover eller äter tabletter man känner sig inte pigg iaf. Jag ammar min yngsta fortfarande och hon är 1 1/2 år så jag vet att man blir trött av de men får hoppas dina bröstvårtor blir bättre för de är inte kul när dom är ömma och ännu mindre såriga. Hade ömma och såriga vårtor när jag började amma min son, men sen ammade jag så länge att när flickan föddes va dom så vana att de inte kändes något. Hoppas de blir bättre och åter igen grattis till det bästa man kan få i livet enligt mig underbart att vara mamma:)

  SvaraRadera
 2. När jag hade mjölkstocking fick jag jättehög feber helt plötsligt, det höll i sig ett dygn typ. Var helt utmattad! Se är det ju viktigt att man dricker mycke när man ammar också.. Man ska tydligen dricka 2-3 lite vätska om dagen fick jag veta.

  Hoppas du mår bättre snart!

  SvaraRadera
 3. Jag tror att det är bröstets fel.
  Skönt att du fått tid till läkaren, då får du kanske pencilin.. det fick jag.
  Krya på dig!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ja, det är trist.. men tydligen väldigt vanligt med mjölkstockning. Nu har man haft det, hoppas man slipper få det fler gånger. Så fort jag börjar känna något litet i bröstet så ser jag till att massera samtidigt som Leon äter.

  SvaraRadera
 5. Usch det låter inte kul! :( Hoppas du blir bättre snart och att du får veta vad det är.

  Krya på dig så får vi ses när du blir frisk igen :)

  Puss och kram

  SvaraRadera