onsdag 5 maj 2010

BabymassageIgår började vi med Sempers magdroppar. Lowa har varit väldigt skrikig ett bra tag, så vi kände att vi borde prova dropparna. Har läst att för vissa funkar dom direkt, medans för andra blir det värre ett par dagar, för att sedan funka (eller så får man testa en annan sort).

Igår fick hon som sagt sina första droppar. Vi höll tummarna att det skulle hjälpa, men det blev bara värre. Så från 11 på förmiddagen till ca 24 skrek hon i stort sett konstant. Vissa korta stunder var hon tyst. Det gjorde riktigt ont i mig att se henne så ledsen. Hemskt.
BVC sköterskan hade varnat och sagt att det kunde bli så, MEN att vi skulle stå ut, för det blir oftast bättre. Imorse fick hon sina droppar igen - men det tog emot att ge dom. Men hör och häpna, jag tror dom hjälper. Idag har hon nämligen inte skrikit ett dugg typ, ca 10 minuter på hela dagen. Underbart. Hoppas det håller i sig och att dropparna börjar göra nytta.

Babymassage idag med föräldragruppen. Lowa var den bebis som var tyst under hela massagen, hon låg verkligen och njöt, och tittade på bebisarna runt omkring henne. Så mysigt. Här ska masseras varje kväll.

Nu åker jag, Kristoffer och Lowa iväg på en spontantripp till Örebro - Mariebergs köpcenter.
Vi hörs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar