torsdag 27 maj 2010

Dyrt underLilltösen har somnat i sin babysitter och jag har druckit en kopp kaffe med gott fikabröd. Konstigt att jag går ner i vikt som äter nått onyttigt varje dag. Ställde mig på vågen igår och då visade den att jag bara har 4 kilo kvar tills jag är nere vid den vikt jag hade när jag blev gravid - utan att kämpa för fem öre. Det tackar vi för.

Jag ska också passa på att sova lite här i soffan, men först tänkte jag bara slänga in ett inlägg här på bloggen.

Lowa och jag har varit på stan en sväng. Jag var i akut behov av en BRA amningsbehå. Fick ju en av min mamma för ett par veckor sedan, men den blev ju för liten när Lowa inte ätit på ett par timmar (brösten växer), så den är extremt obehaglig att ha på sig. Sån tabbe att jag drog av prislapparna innan jag testat den ordentligt hemma. Inget att göra åt nu tyvärr.

Så idag blev det en riktigt bra en, och dyr. Den gick lös på närmare 400 kronor. Det tycker jag gott man kan lägga på en bh. Jag med en större byst kan knappast köpa en billig för 99 kr på H&M, det funkar inte om man vill ha bra stöd. Den här kommer jag lätt kunna ha när jag "ammat färdigt". Grymt skön, grymt nöjd. Här ska ammas, haha!

1 kommentar:

  1. Hade samma "problem" innan jag opererade mig. KLART värt de extra pengarna! Synd bara att det inte finns så stort utbud.

    SvaraRadera