söndag 16 maj 2010

Nattamma


Här ligger Lowa på skötbordet. Hon älskar sin fina trämobil.

Måste berätta om rekordet som slogs inatt. Lowa brukar somna på kvällarna kring 21 och sedan vakna till för lite mat runt 23-24 tiden och där efter sova för natten. Brukar gå 3 timmar mellan varje amning på natten, men inatt slogs det nämligen rekord. Hon åt sista gången kl 22 igårkväll och sen vaknade hon inte för ens 05. 7 timmar utan mat - 7 timmar fick jag sova i sträck, så jäkla skönt. Dock var brösten som två stora bomber, men det tar vi inget extra för, haha.

Om dagarna äter vår lilla tös betydligt oftare. Ibland en gång per timme, men oftast brukar hon vilja ha mat varannan timme. Ibland blir det lite svårt att få ihop allt om man vill iväg på saker och ting. Har inte någon större lust att amma ute på gatan precis :).

Det är riktigt skönt att amningen funkar som det ska nu. Har varit en hel del krångel för min del. Det började med sårigt bröst som gjorde fruktansvärt ont, och därefter fick jag inflammation och fick äta pencilin i 10 dagar - efter det har det varit lite småproblem då och då, men nu tror jag det funkar som det ska. Helammar vår lilla prinsessa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar