onsdag 12 maj 2010

Strandgården och magdroppar

Idag har jag och Lowa varit på mitt jobb Strandgården och hälsat på arbetskamraterna. Alla var så gulliga och dom tyckte vår lilla prinsessa var SÅ SÖT - så klart hon är.

Förra veckan började vi med sempers magdroppar till lillan. Första dagen var ett rent helvete. Det var skrik från då vi gav dom - till 24 på natten när hon somnade. Galet. Dagen efter var hon så tyst, men det kanske beror på att vi var i farten hela den dagen - och hon låg i vagnen som var i rullning, för resten av dagarna den veckan hade hon ont i magen och var ledsen som hon brukar.

Nu har vi testat Minifom. Började i måndags - och igår (tisdag) var det en underbar dag. Inte ett knyst på hela dagen. Men idag är det ledsna miner igen (iaf på förmiddagen). Får se hur eftermiddagen/kvällen ser ut. Jag hoppas VERKLIGEN dom ska hjälpa hennes bubbliga mage. Annars får jag helt enkelt sluta med alla mjölkprodukter... lätt? Nja, knappast, finns ju mjölk och mjölkpulver i typ allt. Men jag tror inte det är mjölken, jag tror det beror på att hon får i sig en massa luft när jag ammar henne.

Vill att älsklingen ska må bra och slippa sin magknip.

1 kommentar: