torsdag 24 juni 2010

Lowas första restaurangbesök


Lowa tycker det är kul att sitta med oss i soffan.

Idag har min mamma och pappa bjudit alla "barnen" på middag och såklart Kristoffer och Lowa. Lowas första restaurangbesök. Passade på att amma innan vi gick, sånt kan ju annars vara lite känsligt i restaurangmiljöer - vilket jag kan förstå, men tycker ändå det borde bli mer "accepterat", speciellt om man gör det snyggt, skymmer både bröst och bebis - inte bara för alla människor runt omkring utan för bebisen som ammas också (som behöver lugn och ro).

Maten var riktigt god och Lowa verkade gilla att vara ute på restaurang. Inte ett knyst på 2 timmar, hon låg bara och "pratade" och skrattade åt kossan som hänger i sufletten på hennes vagn. Våran lilla solstråle.

Har även varit på besök hos tandläkaren med min käke (som jag knappt fick upp för ca 2 veckor sedan). Käken blir bättre och bättre men kan fortfarande inte öppna så mycket man ska kunna. Ett nytt besök om ett par månader då tandläkaren trodde det skulle vara bra. Inga hål förövrigt - eltandborste is the shit.
Lite sol på kroppen har jag också fått.

Snart ska jag och Lowa ut på en kvällspromenad i solen. Funderar på att gå bort till Willys innan de stänger för att köpa sista ingridienserna till födelsedagstårtan jag ska göra imorgon, ska även köpa några alkoholfria öl till mig. Mums.

3 kommentarer:

 1. Va är det för liten sötnos som sitter i soffan och ler! :)) Ses imorgon och tack för idag. Kram

  SvaraRadera
 2. En halsning fran oss i Montenegro med ett STORT GRATTIS pa fodelsedagen Anna!! Vi sitter har pa inrernetcafe och tittar pa Lowa och blir sa glada!
  Hon fyller ju ocksa, men manader.....
  Halsningar Goran och Helena.

  SvaraRadera
 3. Tack snälla ni. Hoppas ni har det bra i värmen. Vi har haft en lugn och skön födelsedag/midsommar. Vi är lite snoriga hela familjen, även Lowa.
  Snart ses vi uppe i Sveg och det ska bli så roligt.
  Kramar Anna

  SvaraRadera