onsdag 2 juni 2010

Styrka

Har börjat träna styrka här hemma. Känns riktigt skönt att vara igång. 1 gång om dagen ska jag ta mig tid för träning. Kan många olika styrkeövningar tack vare min hårdträning på Friskis & Svettis innan jag blev gravid (till och med att Kristoffer nämnde de - att jag kunde så många olika). Jag känner absolut ingen panik att börja träna på Friskis igen, det är ju inte det lättaste när man ammar heller. Lowa går i första hand nu. Promenader och styra här hemma duger gott. Orka passa en massa tider.

Vilken härlig sommardag vi haft. Lowa följde med sin mamma till tandläkaren. Har fått problem med min käke. Låter lite roligt kankse, men min käke har nämligen "fastnat". Har alltid haft problem med käken, det klickar till när jag tuggar eller gapar (går i släkten), men förra veckan började det göra riktigt ont. Fick för mig att det kunde vara en visdomstand, men smärtan gick över och ingen tand, men istället hade käken fastnat i så jag kan knappt öppna munen. Det är problem när jag ska äta. Får precis in 2 fingrar när jag gapar som störst. Illa.

Jag fick en ny tid om 3 veckor. Förhoppningsvis är det bara en inflammation som ska lägga sig. Annars ska jag bli skickad till Eskilstunas käkspecialister. Vilket krångel.
Min storasyster Elsa har haft precis likadant med sin käke, och det hände också efter hon fått barn. Skumt.

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Sådär med käken har ju åsa med, det knakar ju till jätte mycket, läskigt ljud tycker jag! Hoppas det går bra på nästa besöket iallafall!

    SvaraRadera