fredag 24 september 2010

En god morgon

Godmorgon

Nu vill ni väl veta hur natten gick - mycket bättre än de senaste nätterna. Vet inte om det kan ha att göra med de 30 ml välling hon fick (hon ville inte ha mer, mammamjölk är ju såklart bättre). Ska även prova att ge gröt på kvällen.

Nu börjar jag känna paniken komma smygandes. Jag är verkligen ett kontrollfreak och måste ha ordning och reda på allt. Vi får nyckeln till huset om exakt en vecka och vi har bara packat lite saker i köket, och då fick vi ihop 12 kartonger. Vi har i stort sett hela lägenheten + vinden kvar. Åh gud. Någon som vill komma och hjälpa till?

2 kommentarer:

  1. Hahaha, är i samma situation! Vi får också nycklarna om 1 vecka och jag håller på att få spader!:D går åt mer kartonger än man tror!:O men lycka till med flytten! Många kramar!

    SvaraRadera
  2. Ja men visst är det stressigt, haha. Ja gud det går åt alldeles för mycket kartonger, och Kristoffer tar ju med sig banankartonger från jobbet och det får inte alls plats lika mycket som vanliga flyttkartonger (men de är gratis). Ja gud ja. Så det blir flytt nästa helg för er också? Kram

    SvaraRadera