lördag 18 september 2010

Första gångenHär sitter Lowa själv för första gången. Hon börjar bli en stor tjej vår lilla bebis. Hon kan dock inte sitta några längre stunder innan hon tippar åt något håll, så det gäller att vara pass på hela tiden.

Idag har det varit en jobbig dag. Inte sovit en hel natt på ca 6 månader sätter sina spår. Lowa har varit extra gnällig idag och det slutade med gallskrik. Ibland kan det blir för mycket, även för mig.

Dagen avslutades bra. Lowa och jag kröp ner i ett bad och det är alltid lika mysigt. Nu sover hon sött i sängen och jag hoppas på en lugn natt. Behöver varenda minut av sömn så jag ska göra henne sällskap nu.

Glöm inte att rösta imorgon. Rösta rätt, rösta rött!

6 kommentarer:

 1. sv: Tråkigt att det är så. Tänk va skönt om man kunde blocka människor från samma stad, då hade jag kunna skriva vad jag vill i min blogg. Samtidigt känns det så tråkigt att sätta lösen på :/

  Varför rösta rött? Är själv jäkligt osäker så ge mig ett bra svar :)

  SvaraRadera
 2. sv: åh, jag måste verkligen läsa på lite innan jag röstar imorn.. men tack för din hjälp :)

  SvaraRadera
 3. Duktiga lilla Lowa! I början tippade Minna också, men jag tycker att hon blev stadig ganska snabbt ändå. De ser mycke större ut när de sitter, på något sätt.. :-)

  SvaraRadera
 4. sv: Ja, det är sånt som kommer i perioder anar jag. Leia hade nyss en period där hon vaknade och skulle ha mat mitt i natten, inge vidare. Men man vet att förr eller senare blir det bättre. Att gå upp halv 5 hoppas jag dock bara var en engångshändelse! :P

  SvaraRadera
 5. Heej :D Jag har fråga att fråga : När fyller du år ?

  Kram // Naima www.naaimas.blogg.se

  SvaraRadera
 6. Wow coolt att hon kan sitta nu. Värsta stora tjejen. Nu håller jag en egen valvaka. Hoppas hoppas på vänstern, annars går det åt skogen. Det verkar bli jämt.

  SvaraRadera