onsdag 1 september 2010

Vilken natt

Har precis fått i mig lite frukost, funderar på att sätta igång kaffebryggarn. Natten var inte rolig, det tyckte varken jag, Kristoffer eller Lowa.

Vi har varit riktigt bortskämda med Lowas sömn. Hon har sovit minst 10 timmar per natt, ammats några gånger för att sedan somna om utan minsta problem. De senaste dagarna har det dock varit svårare. Hon har vaknat flera gånger och gnällt/varit ledsen. Det enda som hjälper är att ha henne i famnen. Så fort vi lägger ner henne i sin eller vår säng blir det gallskrik igen. Ingen aning om vad det kan vara. Den här natten har tagit priset. Har inte fått mycket sömn så idag ska jag väl inte visa mig ute, haha.

Lilltösen ligger i gymet och leker, nybadad o go. Får passa på att sova när hon sover :)

1 kommentar:

  1. Lider med er! Sådana nätter är inte skoj! Vi har haft två sånna vi också. Vi är också jättebortskämda med en tös som sover hela nätterna med bara en eller två pauser för mat. Men så igår o förrgår natt var det som bortblåst. Vi hade det precis som du skriver. Vi kunde inte förstå vad det var som hade hänt. Men så igår upptäckte vi det - en tand! Lillan har fått sin första tand och det är klart att det gör ont och stör sömnen. Men inatt var hon som vanligt o är nu lika glad som vanligt. Så skönt att det var övergående och skönt att veta anledningen! det kan inte vara en tand som spökar för Lowa också?

    Hoppas att ni får en bra dag iaf!
    Kram!

    SvaraRadera