söndag 17 oktober 2010

17e oktober

Hallå igen.

Är hemma hos föräldrarna i Flen och då passar jag såklart på att uppdatera lite. Vårt internet borde börja funka nästa vecka, jag hoppas det i alla fall. Då ska jag försöka lägga upp lite bilder som tagits de senaste veckorna.

I Fredags var jag bjuden på middag hem till Linda. Vi var sex brudar. Det var första gången jag var iväg från Lowa i flera timmar, annars har det bara varit någon gång jag tränat eller tagit en sväng på stan. Jag förberedde hemma med utpumpad mjölk som Kristoffer skulle ge på kvällen efter gröten om hon ville snutta. Mjölken gick aldrig åt, hon somnade som en stock i Kristoffers knä och sa inte ett knyst på hela kvällen. Jag kunde verkligen slappna av på middagen och det var SÅ skönt att Lowa var nöjd med sin pappa. Hon har varit VÄLDIGT mammig förut men kanske är det på bättringsväg? Hoppas :)

Kanske dags att förnya sitt träningskort nu när det funkar? Längtar.

Ikväll blir det Meandi-party hemma hos Marie. Hoppas på fina bebiskläder, nått snyggt till Lowa. Nu blir det en kaffe och läsa alla bloggar jag missat på den här veckan. En hel del läsning med andra ord.

Förresten, Lowa har blivit stora flickan. Igår satte vi nämligen på sittdelen till vagnen och hon blev mycket mer nöjd än innan när vi åkt vagn. Hon somnade som en stock på sin fårskinnspläd. Mys.

2 kommentarer:

  1. Visst är det skönt när man kan ge sig iväg i några timmar och känna sig lugn.
    Nu när Leon äter riktigt mat är det ju inga problem, lite jobbigt innan när man ammade och var tvungen att pumpa eller ge ersättning om man skulle iväg.

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att det gick bra för Lowa att vara hemma med pappa.. Och skönt för dig att komma iväg lite! Svårast första gången ju.. Men när man vet att det gå bra så är det lättare att ta sig iväg sen. Minna vara SÅ mamma ett tag i somras, men det gick över efter en tid.. Jobbigt för hela lilla familjen, pappa dög ju liksom inte alls då och jag kände mig lite låst.

    SvaraRadera