fredag 5 november 2010

1 års kalas

Igår åkte vi till Carro & Leo för att fira Alva på 1 års dagen, några dagar för sent (vi var i Sveg när hon fyllde). Det bjöds på gott fika. Hon fick en tingeling dress i tyll med massa olika färger, med vingar till samt trollspö av oss. Så himla söt. Var sugen på en liknande till Lowa men hon är lite för liten än.

Därefter blev det en tur till till Elgiganten & Onoff. Vi var på jakt efter en tvättmaskin i och med att vår har gått sönder. Efter en hel del letande hittade vi en, så på lördag åker jag, mamma & pappa dit för att hämta den och koppla in här hemma. Antar att jag får tvätta hela dagen då. Svämmar över i korgen (speciellt när man har en liten hemma).

Sen fick det bli en kort sväng på stan. Kollade läget bara, inget köp. Helena bjöd upp oss på supergod lunch - lax med potatisgratäng samt kaffe och kladdkakemuffins. Alltid lika kul att träffa henne.

När vi kom hem var klockan 16 och vi åkte hemmifrån vid 9.30, så hela familjen var helt slut. Det blev tacos och tevemys resten av kvällen. En perfekt dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar