söndag 28 november 2010

1a advent



Idag har vi julpyntat lite här hemma. Det blir mer imorgon då jag tänkte ta fram juldukar och en julgardin till köket. Det är så mysigt med alla ljusstakar och stjärnor. Vår fina ljuskrans vi har på ytterdörren är jag nöjd med. Ska knyta ett rött band med rosett på den imorgon, då blir den ännu mer julig och fin :)

Haft besök av Lowas morfar (pappa) och moster (syrran) på eftermiddagen också. Bjöd på gott adventsfika. Pappa skulle hjälpa mig sätta upp min kanonfina ljuskrona i vardagsrummet, men vi vet inte exakt vart vi ska ha den. Soffan och fotöljen kommer på tisdag så efter det sätter vi upp lampan då vi vet vart bordet ska stå (och över den ska lampan sitta såklart).

Eftermiddagen spenderades inne i stan där det var julskyltning. När vi kom hem var vi vrålhungriga, så potatisgratäng, lax, bearnaisesås och sallad smakade ljuvligt.

Förresten så somnade Lowa på 10 sekunder idag. När jag la ner henne i sängen skrek hon (som vanligt) men somnade som sagt på några sekunder. Sjukt va bra det går. *peppar peppar*

2 kommentarer:

  1. WOW, snyggt hår så mörkt. Har du färgat det igen? Eller är det ljuset på bilden? det var fint iaf. VI har också pyntat lite. Mai tyckte det var roligt och ville leka med tomtarna och valde vilka stjärnor som skulle vara var. Vi har inte supermycket pynt direkt så det va uppe på en kvart men iaf....Sen ska vi försöka baka lite pepparkakor med Mai också så det blir lite julmysigt.
    Kram/Elsa

    SvaraRadera
  2. Jag älskar verkligen den där tunikan/klänningen du har på dig! Visst hade du den på nåt kort när du väntade Lowisen också? Vart har du köpt den? Jag är nästan lite kär i den ^^
    O kul att vi som varit så blonda helt plötsligt förvandlats till heta brunetter ;)

    Stor kram fina Anna! <3
    /Spillerill

    SvaraRadera