onsdag 1 december 2010

Klappa händerna när du är riktigt glad

Den sången sjunger vi hela dagarna och Lowa blir lika glad varje gång, och klappar såklart händerna. Duktiga tösen.

Tråkigt nog är hon inte frisk. Febern håller i sig och hon får flytande alvedon när man märker att hon blir kinkig och febern börjar stiga. Hoppas verkligen den går över till kvällen annars måste vi ringa barnläkaren imorgon..,.

... men imorgon har Lowa äntligen fått en tid till röntgen. Det är inget jag berättat för er i bloggen men som sagt ska "det" kollas upp imorgon en gång för alla. Jag hoppas verkligen det går bra så slipper vi tänka mer på det. Det vore ju bra om febern var borta då när vi ska till sjukhuset.
Tråkig dag imorgon :(

Får se om vi kan gå på babysången imorgon. Beror ju helt och hållet på hur Lowa mår. Tiden vi ska vara i Eskilstuna på röntgen är halv 2, så sången hinns med rent tidsmässigt.

Nu blir det en kaffe. 20 minus ute, så behöver allt bli lite varmare.

4 kommentarer:

 1. Ja det är förskräckligt kallt ute, usch! Nej samma klädsel som innan, den vita!. Kanske bara var mörkret på bilden som gjorde som det såg ut som om det var en annan!
  Ha en bra dag, och lycka till imorgon med sjukhusbesöket.! <3 Kraaam!

  SvaraRadera
 2. Hoppas att det inte är något allvarligt med lilla Lowa? Håller tummarna för att besöket går fint! Kram

  SvaraRadera
 3. Oj då.. hoppas det inte är något allvarligt med lilltösen!! Lycka till iaf på sjukhuset imorgon.. Melvin har också varit där och röntgat sig och då var de jättebra med honom, han var inte ens 6 månader när vi var där men det gick kanonbra så det gör det för er också imorgon ska du se :)

  Kram kram från Hedvig

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket. Det hoppas jag också. Lowa har inte fått röntgas för en efter hon blivit 6 månader (men sen drog det ut på tiden iaf, köer). Hoppas det går bra idag. Och svaret får vi inte för ens nästa vecka.

  SvaraRadera