torsdag 2 december 2010

Lowa ska röntgas

Godmorgon.

Det är svinkallt ute, 23 minus. Inte okej. Tur vi inte behöver vara ute några längre stunder idag. Vi skippade babysång imorse. Kände att det kunde bli lite stressigt då vi måste åka hemmifrån i god tid så vi hinner till Eskilstuna och hittar Radiologen där Lowa ska röntgas. Hoppas allt flyter på bra idag och hoppas provsvaren ser bra ut. Det får vi dock inte veta för ens nästa vecka.

Natten var faktiskt helt okej. Lowa var lite småledsen då och då men ingen feber vad jag kunde känna. Imorse hade hon 37,4 och det är väl knappt nån feber? Idag är hon iaf som vanligt så jag väntar med att ringa barnläkaren tills OM febern kommer tillbaks. Hoppas jag slipper.

5 kommentarer:

 1. Hoppas det går bra! Det gör det säkert.
  Juni har också röntgats där, de ville kolla hennes höfter. Allt såg som tur var bra ut, och det hoppas vi det gör för lilla Lowa också.

  SvaraRadera
 2. sv: Okej. Va skönt att dom kollar upp det så man vet om det är något. Hoppas att det går vägen och att det inte är något.

  SvaraRadera
 3. Hoppas det går bra på rönken! Håller tummarna,

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni får ett bra svar i nästa vecka.
  Kanske att hon hade tredagarsfeber? Då tror jag de kan få lite utslag efteråt så om hon får det så kanske det är det hon haft?

  SvaraRadera