måndag 31 januari 2011

River tapeterSom ni kan se är vi i full gång med att renoverar lillans rum. All tapet är nedriven nu, men småbitar runt lister måste skäras bort innan vi kan börja maskera lister för att sedan måla de vita. Därefter ska väggarna spacklas och slipas och sen kan vi börja den stora omvandlingen - tapetsera! Vi har tänkt oss något ljust neutralt, men vi vet ännu inte om det blir en och samma färg, fondvägg eller om vi ska måla.

Om ni har tips eller bilder att dela mer er av får ni mer än gärna lämna en kommentar. Ni vet ju hur vårt hem ser ut i övrigt och självklart ska allt passa ihop. Har hittat en del inspirationsbilder på nätet men fler väkomnas såklart!

1 kommentar:

  1. Vad duktig Lowa är som kan stå, hon går nog snart ;-).
    Vet vad du menar om att det är lättare att handla till barnen, desto roligare när man för en gångs skull kan göra fynd till sig själv då.
    Ni skulle kunna ha vita väggar i Lowas rum och en fondvägg i samma tapet som August har: http://www.sandbergab.se/sv/produkter/tapeter/Kaspar%20(NW) Han har den vita och om man bara har vitt är det ju lättare att välja färger på inredning, men de två olika rosa skulle nog passa Lowa bra också ;-)
    Kram

    SvaraRadera