onsdag 23 februari 2011

Ikea i helgen?

Jag vill så gärna åka till Ikea i helgen. Har lite smågrejer som ska inköpas. Speciellt en hylla som kommer göra sig perfekt i vårt fina kök. Tänkte även köpa lite glasburkar att ha vällingpulver i, slippa pillra med tunna plasförpackningar, och dessutom blir det tusen gånger finare i en glasburk med lock på - dekorera med en vit rosett! Haha pysselfingrarna börjar klia. Finns även lite annat smått o gott som behövs. Älsklingen är ledig och vi skulle behöva komma iväg på en liten tripp faktiskt. Kanske testa ett annat Ikea än det vi alltid åker till (Linköping). Vart är det bäst, Örebro eller Stockholm (kungens kurva)?

3 kommentarer:

 1. Kungens kurva säger jag. Dock jobbig att gå runt i, men mycket grejer. Vi åker endast till barkarby nu. Kan bero på att vi bor nära haha, men jag gillar deras, lagom stort med lagom mycket grejer :) fy för avundsjuka människor, tur att resten av oss är stora fans av din blogg :) massa kramar!

  SvaraRadera
 2. Kungens Kurva tror jag! Örebros är så himla litet :) känns ibland som att deras sortiment också är lite tunnt?!

  Så jag röstar på Stockholm isf :)

  SvaraRadera
 3. Stockholms Ikea är ju så förbannat jobbigt att gå runt i, känns som om man missar mycket. Det är svårt att hålla koll på vart man gått och inte, men mycket grejer har dom ju förvisso!

  SvaraRadera