fredag 18 februari 2011

Partypremiär

Härliga fredag!

Efter gummans och min grötfrukost imorse åkte vi in till stan för lite ärenden. Kristoffer och hon släppte av mig på stan så jag kunde svettas en timme på gymmet (30 minuter crosstrainer + 30 minuter styrka, svettigt o skönt) medans de åkte vidare till hans jobb för lite handling och skvaller. När jag hade gjort mitt pös vi vidare till Willys där vi handlade det sista för att sedan åka hem för lite lunch.

Kristoffer köpte med sig semlor hem men på senaste tiden har jag lyckats bita mig i tungan och inte ta en själv. Känns sådär när man ser honom smarra i sig hela men destu bättre när den är uppäten. Bra jag är (man måste ju peppa sig själv)!

Ikväll nalkas det 20-årsfest för min fina vän Michaela. Nu var det på tok för länge sedan vi träffades och det är inte så konstigt så långt bort hon bor - nämligen i Malmö, så det ska bli EXTRA kul. Ikväll smäller det - partypremiär för min del efter graviditet och amning, så mer än 1 & 1/2 år sedan. Härligt att inte "bara" vara mamma och hemma. Hoppas på en toppenkväll.

Puss

2 kommentarer:

  1. Du ÄR duktigt Anna. Verkligen. Jag har ju såklart inte kommit igång att träna alls än, men jag lagar bra mat iaf. Och så cyklar jag omkring rätt mycket , över hela stan. Det ska bli spännande att se Lowas rum när det blir klart. Kanske ska boka in en tripp upp att hälsa på igen. Men så får ni komma hit med tycker jag. Alla syskonen vore jättekul. Kram/E

    SvaraRadera
  2. Håller med Elsa! Du är grym Anna! :D Hoppas att partyfredagen var trevlig.
    (Har startat ny blogg vardagenligtevelina.blogg.se):D
    Många kramar!

    SvaraRadera