torsdag 24 mars 2011

Babysång & tårtor


Smörgåstårtan jag gjort idag (bara med fyllningen - garnerar gör jag imorgon). Denna ska jag bjuda mina föräldrar/syskon på till middag imorgonkväll. Mums.

Idag på babysången följde Kristoffer med och det var jättekul tyckte både Lowa och jag. Efter sång och dans är det den vanliga fikan en trappa upp. När vi var mätta och nöjda åkte vi vidare till Willys för en rejäl storhandlig (och dyrt blev det också, nästan tusen spänn). Det var väldigt länge sen vi handlade så mycket, men det fanns endel på listan så nu är kyl, frys och skafferi fullt. Köpte även lite blommor till fönstet samt tulpaner. Det drar iväg!

Det som de blev mest handlat av är alla saker till tårtorna jag ska fixa. Som ni vet fyller Lowa 1 år imorgon och jag ska fixa födelsedagstårta till fikagästerna samt en smörgåstårta som jag tänkte bjuda mina föäldrar/syskon på till middag på kvällen. Smörgåstårtan är redan klar, den står och gottar till sig i kylen - bara garneringen kvar men den fixar jag imorgon. Födelsedagstårtan grejar jag då med. Mmm, mina tårtor är GRYMT goda!

2 kommentarer:

  1. Kan du inte vara söt och dela med dig av recepten sen? älskar din blogg och gratta 1åringen på födelsedagen imorgon.

    frida

    SvaraRadera
  2. Men åh sluta, nu blir ju JAG sugen IGEN hahahah :D Men du, vill du ha ett tips? Jag gör ju med rostbröd iof, men jag avslutar med bröd och lite lite majjo över och runt. Så att "fyllningen" är mellan brödet. Sen drar jag plasten hårt hårt runt/över tårtan, så det verkligen blir tight. Blir riktigt saftigt så :D Men nu har jag ju rostbröd som sagt. Har aldrig gjort med hönökaka. Nyfiken på bilder från helgen sen ;) Kramar lill hjärtat från oss imorn på hennes stora stora dag! Massa kramar!

    SvaraRadera