söndag 27 mars 2011

Krångel

Nu har vår bil börjat krånglat också, det är inte mycket men det lilla gör det så jobbigt. Den har varit svårtstartad ibland, och igår när Kristoffer skulle iväg till jobbet ville den inte starta alls. Efter mycket om och men kom Fredde för att hjälpa, men då på ett skitkonstigt sett fick vi igång bilen. Ja skumt är det. Vet inte alls vad det kan vara heller. Bilen liksom tickar. Kan det vara batteriet? Ingen aning. Inte så kunniga. Tur det är nya bilen vi har, en -09:a. Vi har alltså nybilsgarantin kvar och behöver förhoppningsvis inte betala en krona när nått går söner. Så imorgon ringer jag till Skobes bil och berättar läget. Jävla krångel.

3 kommentarer:

  1. Det är något med de där V50/ s40! Våran har tydligen också blivit lite trög nu när det är kallt! Och en bekant har en V50 som inte heller startar!:/ hoppas att det går bra och att ni hittar felet! HATAR när sånt där händer! Många kramar!

    SvaraRadera
  2. Det är inget fel på bilen! Det är bara ni som vill umgås med mej. Ni behöver inte fejka problem i fortsättningen. Jag kan komma på en kaffe bara nästa gång!

    SvaraRadera
  3. Hahaha ja det är jävligt skumt. Så fort vi ringer till dig löser sig allt :) Börjar undra vad du är för nån, egentligen :P

    SvaraRadera