tisdag 29 mars 2011

Krock

Idag kl 13.00 skulle vi befinna oss på BVC för Lowas 1-årskontroll. Var där en liten stund innan i hopp om att komma in lite tidigare för att sedan åka vidare på nästa inbokade tid (som för övrigt var mycket roligare att gå på än att Lowa skulle få två sprutor i benet). Som tur va gick det helt okej. Självklart lite tårar och en hel del skrik men det gick fort över. Hon hade gått upp riktigt bra och följer sin kurva perfekt!

Efter alla inbokade tider var vi klara i stan och på gång att åka hem, när det händer - krocken! Det var en gammal tant och gubbe på typ 80 år som backade in i mig. Jag blev chockad men sprang ändå ur bilen fort som fan för att sedan springa efter bilen som redan var på g att dra. De menade att dom inte fattade att vi krockade, vilket låter helt vrickat, men jag berättade iaf läget och gubben följde med ut. Det visade sig iaf att inget hände på vår bil, det var bara en grej som lossnade för att bara trycka till så var det fixat. Gubben blev lite rädd och ville iväg fort men jag hann tänka klart och tog deras reg nr utifall att.

Gumman har varit lite kinkig ikväll men än så länge ingen feber. Hon fick välling lite tidigare än vanligt och sover nu gott i sängen. Håller tummarna att hon slipper få feber och ont.

3 kommentarer:

  1. Skönt att hon växer på ordentligt och hoppas hon slipper febern. Kolla så det inte blir rött på benet hon fick stelkrampssrutan i bara då ska ni ringa. De kan bli en kula i det benet med, men det försvinner med tiden så ni behöver inte bli rädda. Hur gick det annars idag då? Med allt mellan himmel och jord ;)

    SvaraRadera
  2. Men männsika, vad är det för "roligt" besök då? Snacka om nyfiken! Kram

    SvaraRadera