lördag 19 mars 2011

TjejkvällIkväll är det tjejfest hemma hos Marie tillsammans med mina gravid-vattengympa-mammor (som vi gick på när magarna var som störst). Det blir alltså första gången vi träffas utan våra små barn. Jag tror vi skulle göra sushi tillsammans, spännande. Dock är vi 3 stycken som aldrig ätit det (har bara smakat lite av Helena) så vi skulle även göra lite snällare varianter med kyckling. Blir säkert jättegott.

Pernilla skulle ta med sig sitt barskåp och blanda smarriga drinkar åt oss, och åt mig skulle hon fixa alkoholfria godingar. Åker in till stan så fort Kristoffer kommer hem med bilen efter jobbet, så jag kommer tyvärr komma lite senare än alla andra, men bättre sent än aldrig.

Anna S som också är med i vårt simgäng kommer tyvärr inte vara med oss ikväll, men hon lär inte få så tråkigt ändå - hon ska nämligen vara med i Katrineholms kör i Körslaget ikväll. Gissa om vi ska sitta bänkade.

Ikväll blir vi alltså - Jag, Marie, Sofia, Hanna, Pernilla, Andrea en liten stund, Anna s på TV. Tråkigt att Julia inte heller kunde vara med oss. Men det blir fler gånger.

2 kommentarer:

 1. Your blog is great
  If you like, come back and visit mine: http://b2322858.blogspot.com/

  Thank you!!Wang Han Pin(王翰彬)
  From Taichung,Taiwan(台灣)

  SvaraRadera
 2. är du gravid?! :)

  SvaraRadera