måndag 25 april 2011

Hoffmaestro i Eskilstuna 22/4

I fredags var vi ett gäng som åkte till Eskilstuna för att se Hoffmaestro. Det var jag, Kristoffer, Fredde, Linnea, Emma, Bella, Daniel, Jonny och Jenny. Vi fick låna Jonnys brors minibuss som nyktra jag körde. Var lite smått nervös över hur det skulle gå, men det gick riktigit bra faktiskt.

Väl där möttes vi av sjukt mycket folk. Vi kom in och ställde oss vid scenen 21.45 (dom skulle börja spela kl 22.00) men när dom väl drog igång var klockan 23.15. Vilket jävla drag! Stämningen var på topp och musiken DÅNADE. När den första låten började spela stod vi några meter från scen och man verkligen skakade. Ljudet var enormt, men på ett bra sett. Vi orkade bara stå 1 låt längst fram innan värmen steg så det blev olidligt. Då var det dags att backa 20 meter bak, där vi stod resten av konserten och njöt. Det var fart o fläkt på scenen hela kvällen och alla var peppade till tusen. Kunde inte prata efter konserten, men det var de värt. Ni som inte sett Hoffmaestro live MÅSTE göra det. Helt klart värt vartenda öre.

Kristoffer och jag sa att om de kommer hit i närheten en till gång så är vi givna där, så bra var dom. Grym kväll helt enkelt.

2 kommentarer:

  1. Jag tycker att jag ser nyktrast ut!
    Släng ut bilderna på fejjan oxå!

    SvaraRadera
  2. Haha det tycker jag också :). Hade en bild då du var ännu nyktrare, men den vågade jag inte lägga ut :P

    SvaraRadera