måndag 23 maj 2011

Gravid och tjockis?

Om en vecka är det dags för ultraljudet, ska bli såå spännande. Då har jag gått 18 fulla veckor vad vi vet. Magen börjar puta men är inte jättestor än. Efter vecka 20 började magen växa på bra när jag väntade Lowa. Har inte gått upp ett endaste kilo, men jag känner mig ändå som en flodhäst vissa dagar.

Det här med att folk har "rätt" att kalla en för tjockis bara för man är gravid stör mig som fan. - Tjena tjockis kan man höra titt som tett och så tar folk för sig och klappar en på magen bara sådär. Min mage är MIN, och det är helt okej att klappa min bebismage bara man frågar först (familjemedlemmar och vänner får såklart klappa) men nu menar jag folk som man inte känner vill gärna klämma och ta.

Jag är hormonell, var bara tvungen att skriva av mig lite.

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Köpte de nya Gunrytvålarna på Ö&b idag. du ville förut veta var de fanns, du kanske vet det redan men tänkte bara tipsa dig! :) / Sandra

  SvaraRadera
 2. Åh, tack så mycket för tipset. Äntligen har de kommit in. :)

  SvaraRadera
 3. Jag tycker absolut inte att det är OK att kalla någon som är gravid för tjockis, jag tycker att du ska säga ifrån i så fall.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Oj vad jag känner igen det där! Människor man typ bara hälsar på på stan kommer fram och bara "OJ VAD TJOCK DU HAR BLIVIT!" Skitkul. Men den mest hatade kommentaren är "Vad du är tjock, är du säker på att det bara är en där inne! he he. Tänk på vad du äter!" Ungefär som om man tappat allt sunt förnuft gällande mat överhuvudtaget. Jag blir uppriktigt skitsur och ibland har jag lust att säga att nej jag är inte gravid, vad pratar du om?!

  SvaraRadera