måndag 10 oktober 2011

En mysig hemmadag


Igår hade familjen en riktig mysig hemmadag. Vi hann med en hel del. Först tog vi tag i att storstäda hela huset, plocka unden massa skit som låg och skräpa, damma, dammsuga, moppa, tvätta med mera.

Efter lunchen när Lowa somnat snickrade jag och Kristoffer ihop bebisens spjälsäng som nu står på min sida av sängen och väntar på att börja bli använd.

På eftermiddagen tog vi på oss varma kläder och begav oss ut i trädgården och plockade isär alla utemöbler och bar in allt i garaget. Grillen skurades ur och fick sig en dusch av attenslangen, även mina blomlådor tvättades rena. Nu är i stort sett allt fixat ute så hösten/vintern kan komma. Ska klippa gräset en sista gång för i år bara - det fixar sambon.

Lowa var på sitt strålande humör igår, allt gick jättesmidigt. Hon hjälpte till bäst hon kunde, hon satt även i sandlådan och lekte lite. Skön dag med mycket fixat. Kvällen avslutades framför nya Irene Huss - Tystnadens cirkel, grymt bra!

1 kommentar:

  1. vill se MER bilder hur de ser ut hemma hos er... :)
    gillar dess bilder för de e så kul att se hur andra har de & sen kanske man får lite tips om vad som skulle passa här hemma hos sig själv...

    :)

    SvaraRadera