fredag 18 november 2011

Fredag, amning & bloggenHärligt med fredag, men på ett sett känns det lite tråkigt - Kristoffer börjar nämligen jobba imorgon efter sina första pappadagar. Det blir första gången jag är själv med båda barnen hela dagen, men det ska nog gå bra. Wilton ligger inte vid bröstet lika ofta nu som i början (då gör man inget annat än och ammar).

Igår var vi in till stan för att mäta/väga Wilton på BVC. Han har gått upp 300 gram på sex dagar och vuxit 1 cm på längden. Han har bra med maten vår lilla son. Men det här med amning, det behöver inte alls vara lätt för man har ammat tidigare (hade även då problem ibörjan då jag ammade Lowa). Har haft bröstinflammation denna gång också. Dock lyckades jag ta tag i problemet innan det blev så stort att den enda utväg är pencilin (som det slutade med när Lowa var nyfödd, samt stora sår på bröstvårtorna - smärta!). Mjölken har alltid funnits där, den kom igång dagen efter förlossningen med Wilton men det var början till sår som gjorde mig dålig den här gången också.

Och nu till något helt annat. Ni som är uppmärksamma på min blogg ser att jag måste göra om min header "Kärlek på två blir kärlek på tre" - nu har det ju blivit kärlek på fyra. Har ni tips om vad jag bör använda mig av för program så jag får till headern bäst/snyggast? Syster Emma har hjälpt mig med den jag har nu men hon har ganska så fullt upp och jag vill få en ny NU :)

2 kommentarer:

  1. paint.net, det är inte den paint som finns i datorn, utan finns att ladda ner gratis.
    det är en enklare version av photo shop. om man inte har koll på hur man använder ett sådant program, man kan gå in på youtube och googla så kommer det upp perfetka instruktionsvideos! :)

    SvaraRadera
  2. Photoscape är ett jätte enkelt program man kan ladda ner som är lättare än photoshop och där kan man enkelt göra kollage (finns massor av mallar att gå efter) som man kan göra en header av.

    SvaraRadera