måndag 21 november 2011

Nu kör vi.Godmorgon säger vi från soffan. Sitter och sippar på en god kopp kaffe. Har precis ätit frukost, en nyttig sådan. Idag kör jag ju igång med mitt lite nyttigare liv. Självklart ska jag ha min dag då jag får unna mig, inga stenhårda regler där man absolut inte får äta något onyttigt, det funkar aldrig i längden. Ska bara ändra om mina matvanor endel och försöka sluta äta godis/fikabröd i veckorna. Berättar om en vecka om (och hur mycket) vikten på vågen minskat.

Snart ska Wilton, jag och Kristoffer in till stan för en storhandling på Willys. När vi ändå är inne i stan ska jag hämta upp (och köpa) en docksäng till Lowa. Tjejen jag ska köpa den av ville ha 50 kronor, kap. Ska måla den vit och sy ett litet bäddset så hon kan bädda ner sina dockor i. Får bli en julklapp.

Någon som har tips på fina minikök? Gärna i någon ljus färg - helst vitt.

4 kommentarer:

 1. Toyrus har söta kök.. :) http://www.toysrus.se/Kategorier/Rollspel/Kök%20m,-d-,m,-d-,/Kök%20,-a-,%20spisar/Lantkök.aspx?id=623836

  SvaraRadera
 2. Ikeas kök är superfint, dock är det lite "trä" på sina ställen, men jag slipade dem och målade det vitt. Så Juni har nu ett helvitt kök, superfint!!

  SvaraRadera
 3. Jag gjorde ett eget kök till Thristan, som nu Thexas har. Jättefint och enkelt. Och himla uppskattat!! :)

  SvaraRadera
 4. Grattis! Du blev en utav finalisterna i veckansblogg! Lycka till nu :D Du får givetvis be dina läsare om hjälp att rösta, glöm inte att nämna att dom ska läsa reglerna :) Lycka till igen, kram!

  SvaraRadera