tisdag 22 november 2011

Så himla sugen


Lowa & Wilton, mina fina.

Nu är Kristoffer påväg hem. Han har haft inventering på jobbet, så ja och barnen har varit själva här hemma. Vi har haft mysig o tittat på "bompa".

Nu är jag så grymt sugen på massa skit - godis, glass, mackor, allt onyttigt man kan tänka sig. Det är inte lätt att stå emot när man ätit sötsaker dagligen under i stort sett hela graviditeten, men än så länge har jag klarat det.

Vad äter ni när ni är sugna men inte vill trycka i er massa skit?

6 kommentarer:

 1. Åh jag är likadan!! När det närmar sig säng dags är det som värst. Men ikväll tog jag yoghurt med müsli i, det va ganska gott! Röstade på dig så nu hoppas jag du vinner!!

  SvaraRadera
 2. Jag brukar dricka en kopp te :) Vad fina barnen är, hoppas det går bra nu om dagarna Kram Hedvig

  SvaraRadera
 3. Vilka sötnosar du har dåååå! :)

  Skivan med "plattorna" på sitter fast i själva bänken, så slipper man sätta fast den i väggen om man vill flytta runt den liksom. :) Jag minns inte riktigt hur lång tid den tog att göra, är ju två år sedan (!) Men 2 veckor kanske? Kramar!

  SvaraRadera
 4. Hej! Men vad glad jag blir! Vad söt du är! Ja, jag har ett litet stopp nu, kommer väl ligga nån månad eller så. Däremot ser jag ett litet bekymmer... Jag kodar endast i blogg.se/webblogg.se/blogg.no och ser att du har blogger. Hur löser vi det? Kram!

  SvaraRadera
 5. Tinar upp jordgubbar från frysen eller köper ananas. Eller så äter jag helt enkelt lite choklad och försöker njuta av varje bit så blir jag faktiskt nöjd på inte så mycket. Tror suget blir värre om man har totalförbud och bara tänker på hur mycket man inte får. Men det är inte bra att ha en 200-grammare med choklad, svårt att sluta. Bättre med några typ praliner i papper och så kan man tillåta sig att ta en för då brukar det värsta suget försvinna och det räknar inte jag till att "trycka i sig en massa skit". Inte konstigt att du är sugen heller, du ammar ju. Tänk på att dricka ordentligt, ibland kan sötsug vara törst.

  SvaraRadera