fredag 25 november 2011

Wilton 3 veckorIgår blev vår Wilton 3 veckor. Känns som det var igår jag låg på förlossningen och kämpade ut honom, men även som han alltid funnits hos oss - skum känsla.

Det var dags för ett BVC besök. Alltid lika spännande och se hur mycket/lite han gått upp, om tillräckligt mycket mjölk finns i dom stora mjölkmaskinerna. Jodå, eller snarare grädde! Pojken hade ökat nästan 400 gram på 1 vecka. Ni som har barn vet att det är mycket. Riktigt skönt att veta att jag har massor med mat. (Slutat dricka amningsteet, behövs inte).

Grejen är den att Wilton är lite smågnällig till och från hela dagarna, då är det lätt att lägga till bröstet - man tror ju att det är hunger. Nu vet jag att det inte är så. Han har magknip, precis som storesyrran hade när hon var spädis (som slutade med kolik). Så nu har vi köpt dom magiska dropparna - Minifom! Håller tummarna att dom hjälper så som dom hjälpte Lowa med hennes kolik.

Började ge dropparna igår. Han får inte ur sig luften i magen och då blir det magknip och tårar. Inatt ska jag tala om för er att jag hörde väl cirka 30 fisar. Snacka om gaser som kommer ut, skööööönt!

1 kommentar:

  1. Hoppas det blir bättre med lilla magen. Thristan hade massa problem med sin. Vi kombinerade Minifom med Sempers magdroppar. Så det är ett litet tips om inte bara Minifomen hjälper.

    Ha en mysig helg! Kramar!

    SvaraRadera