torsdag 22 december 2011

Grabbarna på vift
På morgonen har Wilton legat i Lowas gamla babygym. Han har legat där förr men inte riktigt brytt sig, förens idag. Han har fladdrat med armarna och försökt prata med kaninen som hänger över honom. Så sött.

Nu är mina två grabbar (Kristoffer & Wilton) ute på stan. Tror de ska köpa julklappar till en viss mamma ;).

Min lilla donna (Lowa) är på dagis. Hon tycker det är superkul att vara där. Den här veckan har de julpyssel. Igår va dom ute i pulkabacken och lekte. I tisdags var det Lowas första dag på dagis efter hennes förkylning. Hon har en "bästis" där som hon ofta pratar om här hemma, och så fort de fick syn på varandra sprang dom snabbt ihop och gav varandra en stor bamsekram. Så himla gulligt.

1 kommentar:

  1. hoppas du passar på att sova och njuta när du får lite egentid!
    jag blir SÅ himla glad när jag läser att du tog tag i att få lite avlastning, jag brukar bli så förtvivlad över att läsa om alla "supermorsor" eftersom jag vet att det inte finns några som tar allt helt hel ylle perfekt, jag är helt övertygad om att man inte kan bli helt lycklig förens man inser att allt med livet inte är helt perfekt och att man inte klarar av alla situationer helt själv.. när man sen får läsa om någon som erkänner sina "brister" (har lite svårt att kalla det en brist eftersom det är en självklarhet) för då vet man iaf att om personen inte redan är lycklig, så har den iaf stora möjligheter att bli det :)
    KRAM på dig anna! du är fantastisk!

    SvaraRadera