onsdag 4 januari 2012

2 månader

Igår blev vår lilla bebis Wilton hela 2 månader. Vart tusan tar tiden vägen? Det går på tok för fort. Han växer så det knakar. Har gått igenom hans garderob och plockat ut allt som är för litet - vilket blev en hel del.

Måste även berätta att Wilton är en mycket nöjdare & gladare liten bebis. Det är inte konstant missnöjdhet eller kolikskrik i timmar. Han är glad, han är nöjd, somnar själv utan att man behöver gå runt med honom på armen hela dagarna. Det är så härligt, se han skratta och slippa se hur han lider av den hemska magknipen.

25 droppar var receptet! Att jag inte vågade testa det tidigare. Känns så mycket med 25 droppar (men har fått tips av vänner att ge 25, för det hade dom gjort), men nu så. Vissa barn (kolikbarn tex) kanske måste ha så mycket för att det ska ordna upp sig. Nu är min största önskan att det forstätter såhär!

4 kommentarer:

 1. Grattis till lilleman! Det är ju helt underbart att det hjälper, att ni kanske äntligen börjar få rätsida på det hela. Min BVC-sköterska sa att det inte var så noga med att ge ett visst antal droppar (hellre mer än mindre, för effekt), att bebisen tar det den behöver resten åker rakt igenom.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. När det blir som jobbigast hemma kan vi rekommendera även 30dr inför varje måltid och även Sempers magdroppar 5dr om dagen. Men Wilton verkar ju ha köpt det här med 25 droppar så jobba på :) Snart är den tiden ett minne blott :)

  SvaraRadera
 3. Vi fick till slut köra med 40 droppar innan varje måltid till vår Lo! Dom är ju ofarliga, så inget att oroa sig över :)

  SvaraRadera
 4. Tack för era tips. Dom ska jag ha i bakhuvudet ifall Wiltons mage börjar krångla igen. 25 droppar funkar väldigt bra än så länge :) Kramar

  SvaraRadera