söndag 1 januari 2012

Gott nytt år
Det nya året firades in lugnt från vår sidan. Vi var borta på middag, drack lite öl (alkoholfri för min del) men begav oss hem ganska tidigt för att natta trötta barn och mysa med gott här hemma. Vid tolvslaget satt vi i soffan under ett tjockt täcke och tittade ut på alla fina fyrverkerier, vi hade verkligen första parkett då grannen måste köpt grejer för hur mycket som helst. Det var ett av de finaste fyrverkerier jag någonsin sett!

Idag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt. Varit ute i lekparken en stund på förmiddagen, och efter lunch var vi i Lowas rum o röjde. Hennes ena sängkant på spjälsängen har vi tagit bort. Hon har nämligen lärt sig klättra över kanten, nu kan hon klättra ur & i precis som hon vill. Varför vi inte tagit bort kanten tidigare är att hon sovit så himla bra i sin spjälsäng - hoppas det fortsätter så!

‎2011 var ett underbart år. Lowa fyllde 1 år, många härliga upplevelser tillsammans som familj, och så kom vårt andra barn till världen - Wilton. 2012 kommer bli minst lika underbart. ♥ Gott nytt år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar