torsdag 5 januari 2012

Tips på amningsbhJag vet att ni är många mammor som läser min blogg, och de flesta av er ammar/har ammat era barn. Nu behöver jag tips på en riktigt bra & fin amningsbh. Har köpt en hel del när jag ammade Lowa, men ingen som är riktigt hundra. Lite trist att lägga ut över 500 kr på en amningsbh man inte vet hur länge man kan ha... men det kanske är det som behövs för att få en bekväm sak som håller mjölkmaskinerna på plats, haha? Ge mig tips är ni snälla, gärna med en länk/bild!

Den ovan är från Nelly och kostar runt 500 kr.

4 kommentarer:

 1. Snygg var den! Jag har köpt både på kappahl och twilfit. Hitta en helt underbar på twilfit för ca 250/300 kr.

  SvaraRadera
 2. Ja dom är toppen, jag vet inte om twilfit säljer på Lindex jag har bara köpt på själv affären twilfit! Hoppas du hittar dej en bekväm, är ju ganska viktigt när man ständigt få ha Bh på sig :)

  SvaraRadera
 3. Kanske inte världens snyggaste, men världens skönaste amningsbh kommer här http://www.mammashop.se/amningsbh-svart-drop-cup-utan-sommar-carriwell.html

  SvaraRadera
 4. Jag har ett jättebra tips till dig på en amningsbehå som jag själv använde då jag ammade, och även efteråt då den är så snygg:-). Jag tyckte att ubudet var alldels för dåligt av både snygga och funktionella amningsbehåar i Sverige så jag köpte min från Frankrike. Nu har jag tagit in dess underbara plagg i min butik www.theluxuriousmama.se. Amningsbehån är både supersnygg, skön mot huden och med en praktisk amningsöppning. Välkommen att kika in i min shop.

  Mvh Sara

  http://theluxuriousmama.se/images/zoom/lisa-perle-soutien-gorge.jpg

  SvaraRadera