söndag 29 januari 2012

Vägningen tog emot

Den här veckan har gått i rasande fart även fast vi inte gjort något speciellt. Jag har varit genomförkyld, så mina 3 (som jag satt som mål, allt över det är bara bonus) träningspass på Friskis har jag fått skippa. Har dock gått en hel del promenader med vagnen. Maten har jag skött kanonbra i veckan, men sen kom fredag & lördag, och en hel del slarv. En pizza och en hemmagjort semla (som jag bakat) samt lite godis. Allt var så jävla gott och jag verkligen njöt!

Så idag när jag ställde mig på vågen kändes det inte alls bra. Noll träning och slarv med maten i helgen (och förra helgen, har ju inte vägit mig på lite mer än 1 vecka). Men jag blev glad, vågen visar minus - inte lika mycket som förut men heeelt klart godkänt för det jag gjort (och inte gjort) i veckan.

Imorgon tar vi nya tag igen. Jag är bara lite snorig nu så känner att jag vågar pallra mig ner till gymmet. Jag längtar. Syrran har även köpt en armhållare för iPhone till mig som jag ska ha när jag tränat. Det kan inte bli bättre.

4 kommentarer:

 1. Bra Anna! Hållaren för iPhonen är perfekt! Musik kan verkligen peppa en ordentligt!

  SvaraRadera
 2. Ett minus är ett minus, skitbra jobbat! Ny vecka, nya tag. Jag vill med ha anhållande till min iPhone. Kan man köpa i stan? Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Tack :) ja så känner jag också, allt som visar minus är ett stort plus. Ner 0,6 kilo och det är bra för min sjuka vecka med noll träning (förutom promenader som faktiskt är bra fettförbränning). Jenny du kan säkert köpa hållare på typ Elgiganten. Syrran köpte åt mig i Malmö för 40 kr, kap :)
  Nu kör vi tjejer! Kram

  SvaraRadera
 4. Så himla duktig du är! :)
  Nu är jag också på gång. Beställde hem en hållare för telefonen. Fast på ebay - 17:- inklusive frakt. Helt okej pris. Hihi. Kram på dig!

  SvaraRadera