onsdag 1 februari 2012

Tagga nu tjejer


En härlig solig onsdag idag. Kristoffer är ledig, Lowa är på dagis, Wilton roar sig i gymmet och jag njuter av en kopp kaffe. Snart dags att ta tag i städningen innan gumman ska hämtas.

Efter lunch åkter Kristoffer och barnen till Fredde medans jag åker o svettas på gymmet. Ska bli så skönt. Jag är igång med träningen igen efter min jobbiga förkylning, och jag är mer än taggad! Har kört måndag & tisdag, ska iväg idag samt på fredag. Planering är A & O, speciellt när man har två barn och en sambo som jobbar heltid - både öppning och stängning. Om jag har tur åker jag till gymmet på söndagkväll när K kommit hem från jobbet. Varför ligga på latsidan liksom? Har ju en hel del kilon att tappa så det är bara att köra för fullt.

Igår på gympan högg det till som fan i höften på mig när jag hoppade och körde för fullt. Det är nog foglossningen som inte är riktigt bra än. Hade känningar av foglossningen långt efter Lowas födsel, så det lär vara likadant den här gången.

Ibörjan på Juni borde jag nåt mitt första mål. Ni som vill börja träna, gå ner i vikt, må bättre - kör igång NU. Det är första februari och DU har ingen tid att förlora.

Här har ni några tänkvärda rader, taget ur Olga Rönnbergs blogg:

Januari har gått- check.

Hur många dagar har du hunnit träna? äta bra? Och vad blir det om du jämför med hur mycket du har planerat? Just det, där har vi ett problem. Vill mycket men det händer nada.

Så…först och främst- inget kommer hända av sig själv. Man kan drömma, vilja och önska men nej, det funkar inte så. Eler så kan man börja agera. Gör något litet varje dag. Och vi har 30 dagar per månad- mycket kan hända!

Januari är en månad full av pepp, lite överallt faktiskt. Visst kan man hämta inspiration lite här och där, den kommer i olika former och allt är relativt. Men du måste verklgien vilja det, från hjärtat. Näven i bordet. Bli sick and tired of yourself.

Ok, om inte nu- när har du tänkt dig? I mars efter du varit i omklädningsrummet på HM och fått chock light? I maj- återigen på HM testandes bikini? Vi har 3 månader kvar till våren och vi har ett halvt år til sommaren, det är lång tid! Du kan lugnt gå ner dina extra 10-20 kg. Utan att banta, svälta, detoxa.

Så ta beslutet (någon gång !)

1 kommentar:

  1. Jävlar vad duktig du är då! :) Och speciellt med två småbarn där hemma och en sambo som jobbar som han gör! BRAVO!!

    Bra ord från Olga också. NU KÖR VI!!

    Trist att du inte kan hänga på Viktutmaningen, men jag ska försöka delge så mycket jag kan via bloggen.

    SvaraRadera