fredag 24 februari 2012

Underbar fredag

Idag har jag varit på strålande humör. Kan man bli på lite extra bra humör bara för att våren är på väg? Jag tror det.

Har varit riktigt duktig med träningen idag också. På morgonen tog jag och Wilton oss en PW i solskenet med syskonvagnen. När vi traskat mer än 1 timme va klockan lagom att gå till dagis och hämta hem Lowa.

Och när Kristoffer hade slutat jobba åkte han och barnen till Ica Maxi o handla medans jag körde ett jävligt jobbigt men riktigt skönt corepass på Friskis. Det är funktionell träning med fokus på bålstabilitet. Fick kämpa riktigt ordentligt och svetten verkligen rann i ansiktet. Skön känsla efteråt.

Min fina sambo är nu ledig helgen och det gillas skarpt. Imorgon ska vi åka till Eskilstuna en sväng för att kolla efter skor åt mig. Mina gick sönder igår och pappa har faktiskt lagat dom typ 2 gånger (haha) så nu är det dags för nya! Lowa får stanna hos sin morfar en stund (mormor jobbar) då hon lessnar ganska snabbt att gå i affärer.

Nu är syrran på väg hit. Hon ska slänga i en färg i mitt hår. Vi skiter i allt som har med blekning att göra och satsar ist på ljusfärgning. Färgen hon köpt är snäppet mörkare än den jag har nu, och mer åt sandhållet. Hoppas det blir bra. Hon ska även få ta sig an mina bryn med plock & färg. Perfekt med en frisör som kommer hem till en.

Trevlig helg.

4 kommentarer:

 1. Hej, jag sökte på nätet på Tripp Trapp stolar och så hamnade jag här. :) Superfin sida du har och gulliga barn. Jag bor själv i Norrköping och fick en liten kille den 1/11, så bara några dagar innan er. /kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej Anna. Tack så jättemycket :) va kul att du hittade hit. Åhh, då kom alltså din lilla pojke 2 dagar före oss (3/11 föddes Wilton). Du har ingen blogg? Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Hej igen, nej tyvärr ingen blogg, men jag kommer nog titta in här då och då för jag gillar verkligen din sida. :) Tänk att de föddes nästan samtidigt! Men jag läste ju på din sina att ni födde i Eskilstuna, så vi var ju inte på BB samtidigt. Trivs ni bra i Katrineholm? Kommer du därifrån? Bor ni i hus? Vi håller på och funderar på var vi ska bo i framtiden... har just flyttat till Norrköping från att ha bott i Skåne i många år. Men jag vet inte om Norrköping är den rätt platsen för oss. Svärmor bor i Katrineholm och jag tycker ändå att staden är väldigt "lagom" och tror att den skulle passa oss. :)

  kram Anna

  SvaraRadera
 4. Va kul att u kommer titta in här fler gånger, det uppskattas ska i veta. Ja precis, vi födde i Eskilstuna så vi låg inte på samma BB. Nej jag är inte från Kateineholm utan från Flen som ligger ca 3 mil här ifrån. Vi trivs superbra här i k-Holm (vi bor dock i Bie, ca 1 mil utanför) i ett hus. Helt perfekt för en barnfamilj tycker vi. Kan varmt rekommendera det.

  SvaraRadera