onsdag 29 februari 2012

Vägen till viktenSom ni vet kämpar jag för att gå ner mina gravidkilon. När jag nått dit har jag som mål att gå ner mer, till en vikt som är hälsosam och bra för mig! Jag har en bit kvar, men allt tar sin tid. Hoppas jag uppnått eller börjar nå målat till sommaren, det borde kunna gå.

Förra veckan hade jag ingen möjlighet att ställa mig på vågen (har ingen våg själv, brukar väga mig hemma hos mamma & pappa), så den här veckan kommer jag kunna räkna ut en viktminskning på 2 veckor. Dock var jag sjuk 3 dagar förra veckan men jag lyckades ändå träna så mycket som jag ville. Spännande.

Jag HOPPAS vågen visar en speciellt vikt, nämligen min "inskrivningsvikt". Det borde inte vara omöjligt. Då ska jag ha gått ner 2,8 kilo sen förra söndagen (om jag ställer mig på vågen nu på söndag), men oj det lät ändå ganska mycket. Kanske nästnästa söndag då? Ah, vi får se - och ni får veta på söndag!

Kan ni gissa hur mycket jag la på mig den här graviditeten? Kanske har skrivit det förut. Gissa! Det finns att jobba på efter 2 graviditeter om jag säger så, men ingenting är omöjligt.

3 kommentarer:

  1. Jag har för mig att du skrivit +20kg med Wilton och +16kg med Lowa. Rätt? Själv gick jag upp 13kg med båda, men skulle gått upp sjukt mycket mer om jag inte haft grav.diabetesen. Var ju tvungen att typ banta...

    SvaraRadera
  2. Ja nästan, 19 kg med Wilton och 16 kg med Lowa ;) men nu ska det BORT.

    SvaraRadera
  3. Såg du min inbjudan till Hälsoträff Anna? Kanske kan vara nåt? Puss!

    SvaraRadera