måndag 19 mars 2012

BarnstolSåhär ser Lowas Tripp Trapp stol ut, efter 1,5 års användning. Den blev ful och sliten nästan direkt. Ska det verkligen vara såhär när man köper en helt ny stol (med bygel och ryggstöd) för nästan 2000 spänn? Jävla skitstol.

Och ja, visst har det kommit lite mat/vatten på stolen men det ska den väl tåla när det är en stol till ett barn? Självklart har vi torkat av den när det blivit vatten/mat på. Färgen liksom flagnar. Jättetråkigt.

Nu är det snart dags att köpa en stol åt Wilton, men vi tänker absolut inte lägga ner massa pengar när det blivir så här. Tacka vet ja Ikea!

8 kommentarer:

 1. Den skulle jag reklamera till affären/tillverkaren! Vi har våran (iofs träfärgad) men den är iaf närmare 15 år gammal och ser helt ok ut ff!
  KramSim-Fia

  SvaraRadera
 2. Är det sant? Du tror inte det gått "för lång tid"? Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Jag fick en från min svärfar & den e 6 år gammal dock e den trä från början alltså inte målad & den e hel & fin fortfarande

  SvaraRadera
 4. Hej ! Leas stol var träfärgad från början och jättefin! Konstigt att er blivit sådär! Nu har jag mÅlat om den till vit och den flagar lite nu, men det beror nog mest på färgen. Ha det bra!

  SvaraRadera
 5. Absolut att du ska höra om det i butiken. Känns märkligt om de ska bli sådär på så kort tid

  SvaraRadera
 6. Det jäkliga är att jag inte hittar kvittot :( får leta vidare imorgon men det ser mörkt ut...

  SvaraRadera
 7. Du kan gå tillbaka till affären. Mais blev också så och då sa de att de hade garanti, deras är lång också typ 7 år eller något. Vi frågade varför den slitits, de frågade om vi använt rengöringsmedel vilket vi hade, det ska man inte, bara våt trasa. Vi hade sprayat med såpa el diskmedel varje dag. De sa dock att de kunde byta plattorna på den iallafall eftersom det gått så kort tid(då ca 2år) men vi pallade inte. Er ser värre ut dock så jag tycker ni ska kolla upp det.

  Med Oves har vi varit hårdare med att torka av med vatten och använder bara diskmedel någon gång då och då och den har inte slitits på samma sätt.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Hittar du bara kvittot har du två års reklamationsrätt (har jag för mig). Om du inte får igenom det i butiken skulle jag kontakta tillverkaren för de är måna om sina kunder så de kanske går med på att som någon över skrivit; att byta ut plattorna. Jag skulle iaf försöka! Kram Sim-Fia

  SvaraRadera