torsdag 29 mars 2012

Klarat första målet

Det var en skön känsla igår när jag ställde mig på vågen. Nu har jag nämligen nått mitt första mål när det kommer till min träning - jag har gått ner mina gravidkilon som jag la på mig med Wilton i magen, 19 kg! Så jäkla skönt. Hade dessutom gått ner lite mer.

Nu har jag satt upp nya viktmål som jag ska uppnå, gärna tills i början av juni. Absolut inte omöjligt.

När det kommer till träningen så känner jag stor skillnad på både kondition och styrka. Jag jobbar hårdare och tyngre men på något vis blir det ändå lättare. Svetten verkligen rinner, speciellt när jag kör på min älskade crosstrainer. Grymt.

Måttbandet visar hur stor buk jag hade när jag körde igång med träningen. Okej, det är ju nästan 2 månader efter förlossningen - magen är stor och otränad till max när man varit gravid i 9 månader. Men visst är det skillnad?

5 kommentarer:

 1. du är ju grymt duktig syrran!! hälsa hem :-)

  SvaraRadera
 2. Shit va duktig du är :) Får man fråga vad du gjort för att gå ner så mycket. Ja var själv gravid för 1,5 år sedan men ja har vissa kg kvar som ja vill få bort. Skulle vara kul att höra hur du har lyckats :)

  Mycket trevlig blogg, tittar ofta in och läser :)
  /Madeleine

  SvaraRadera
 3. Jösses, gud vad duktig du är Anna! :) Jag är riktigt imponerad!! :)

  SvaraRadera
 4. Jag har varit på Biet när ja jobbat.. Men då kanske ja har träffat på henne nått för de är ju hos oss på fredagförmiddagarna. :)Bie är väldigt trevligt att vara i, vi kollar runt på hus just där ute, har svärföräldrarna där. Men banken vill ju att båda ska ha fasta inkomster om man ska få ta lån.. Så vi får vänta en stund till..

  Amning gör ju att man tappar i vikt oxå, ja tappade alla kg ja gick upp med sonen de två första veckorna men sen stannade de av och så blev de väl lite för mycket av de goda så ja gick upp några kg igen..

  /Madeleine

  SvaraRadera
 5. Svar : tack så jättemycket. Det gäller att slita för det också för jag har inte sen turen som vissa ande att rasa i vikt när jag ammar. Tränar hårt 4 dagar i veckan samt promenader, och bra kost. Där har ni receptet på viktnedgång :)

  SvaraRadera